Köp Torkfilter

Beställ ny billig Torkfilter online från experter inom bildelar

Torkfilter är tillgänglig för 45 bilmärken

Nytt: Torkfilter för din bil
Toppsäljande bilreservdelar till Luftkonditionering

Torkfilter för din fordons

Torkfiltret tar emot det kondenserade köldmediet som blir avfuktad och filtrerad. Den fungerar också som en behållare för flytande köldmedium. Bilar med ett så kallat orifice-system har ett torkfilter som istället tar emot gas. Det är extremt viktigt att köldmediet blir avfuktat och filtrerat eftersom det förbättrar luftkvaliteten som ska blåsas ut i bilen. Nedanför beskrivs mer varför detta är fallet och vad som annars kan hända om du inte har ett torkfilter som är i toppskick.

Torkfiltret används för att avlägsna smuts från luften och kylmediet som kommer in i torkfiltret. Den tar bort damm, smuts och andra oönskade partiklar som annars skulle komma med i utblåsningen av luften som har kylts ned. Det är därför det är så viktigt att du kollar och rengör ditt torkfilter vid jämna mellanrum så att du inte plötsligt börjar få in smutsig luft eller luft som är skadlig att andas in. Torkfiltret gör så att du får in andningsvänlig luft.

Köp prisvärda torkfilter utan att kompromissa på kvaliteten!

Vare sig du ska köpa torkfilter till din bil eller andra bilreservdelar är du välkommen in till vår webbshop. Vi har bilreservdelar som vi köper direkt från biltillverkare av alla möjliga bilmärken och modeller. Bland annat har vi bilreservdelar till populära bilmärken som Skoda, Audi, BMW, VW och Volvo, men också många andra! Därför kan vi erbjuda lägre priser utan att kompromissa på kvaliteten då vi vet att det är viktigt att ha pålitliga bilreservdelar som håller länge. När du beställer hos oss så får du varorna redan inom några arbetsdagar från det att din beställning bekräftats. Välkommen in till vår webbshop!

  • RABATTERADE PRISER

    Kraftigt reducerade priser på reservdelar för många märken

  • SÄKER FRAKT

    Beställ till ett värde av 2500 kr och vi levererar fraktfritt

  • VI SKICKAR

    Inom 48 timmar efter att betalning mottagits