Köp Slutdämpare

Beställ ny billig Slutdämpare online från experter inom bildelar

Slutdämpare är tillgänglig för 45 bilmärken

Nytt: Slutdämpare för din bil
Toppsäljande bilreservdelar till Avgassystemet

Slutdämpare för din fordons

De bakre ljuddämparna tillhör bilens avgassystem och har till uppgift att tysta det höga ljudet som avgasen bildar när den sprutar ut ur avgasröret. Detta uppnås genom att reducera den skapade ljudenergin. Ljuddämparen kan antingen absorbera ljudet eller minska ljudet genom att sprida ut det mer så att det reflekteras och vid reflektioner så absorberas ljudet en del vilket gör att det låter mindre när det lämnar avgasröret.

Båda teknikerna funkar och används i flera olika slags ljuddämpare för att minimera avgasljudet. Vissa bilar använder båda teknikerna via en så kallad kombinationsljuddämpare. Det är lag på att en bil ska hålla sig under en viss ljudnivå i avgasröret vilket de bakre ljuddämparna hjälper till med.

Köp prisvärda bakre ljuddämpare utan att kompromissa på kvaliteten!

Vare sig du ska köpa bakre ljuddämpare till din bil eller andra bilreservdelar är du välkommen in till vår webbshop. Vi har bilreservdelar som vi köper direkt från biltillverkare av alla möjliga bilmärken och modeller. Bland annat har vi bilreservdelar till populära bilmärken som Skoda, Audi, BMW, VW och Volvo, men också många andra! Därför kan vi erbjuda lägre priser utan att kompromissa på kvaliteten då vi vet att det är viktigt att ha pålitliga bilreservdelar som håller länge. När du beställer hos oss så får du varorna redan inom några arbetsdagar från det att din beställning bekräftats. Välkommen in till vår webbshop!

  • RABATTERADE PRISER

    Kraftigt reducerade priser på reservdelar för många märken

  • SÄKER FRAKT

    Beställ till ett värde av 2500 kr och vi levererar fraktfritt

  • VI SKICKAR

    Inom 48 timmar efter att betalning mottagits