Köp Skärm

Beställ ny billig Skärm online från experter inom bildelar

Skärm är tillgänglig för 45 bilmärken

Nytt: Skärm för din bil
Toppsäljande bilreservdelar till Bilkarossen

Skärm för din fordons

Bilens stänkskärmar är en viktig del av bilens chassi. Stänkskärmarna finns direkt ovanför hjulen och fungerar som en sköld mot yttre påverkan från vädret, ungefär som stänkskärmar på cyklar. Stänkskärmen på bilen har dock inte bara i uppgift att skydda bilen från yttre påverkningar utan den ser också till att bilen inte stänker smuts och lera på fotgängare som bilen kör förbi. Med andra ord så har stänkskärm en viktig funktion även om den kan kännas som en rätt onödig grunka till din bil. Med den slipper du åsamka skador på din bil och andra.

Stänkskärmar på bilar och lagen

I Sverige är det lag på att ha stänkskärmar på bilar, annars kan du råka ut för dagsböter. Så se till att kolla på din bil, speciellt om den är gamla och kanske inköpt från något annat land än Sverige, och se till att den har stänkskärmar ovanför alla sina däck. Finns inga får du ta och investera i sådana vilket du lätt kan göra på vår webbsida, bara skriv in din bilmodells chassinummer.

Köp prisvärda stänkskärmar utan att kompromissa på kvaliteten!

Vare sig du ska köpa stänkskärmar till din bil eller andra relevanta bilreservdelar så är du välkommen in till vår webbshop. Vi har bilreservdelar som vi köper direkt från biltillverkare av alla möjliga bilmärken och modeller. Bland annat har vi bilreservdelar till populära bilmärken som Skoda, Audi, BMW, VW och Volvo, men också många andra! Därför kan vi erbjuda lägre priser utan att kompromissa på kvaliteten då vi vet att det är viktigt att ha pålitliga bilreservdelar som håller länge. När du beställer hos oss så får du varorna redan inom några arbetsdagar från det att din beställning bekräftats. Välkommen in till vår webbshop!

  • RABATTERADE PRISER

    Kraftigt reducerade priser på reservdelar för många märken

  • SÄKER FRAKT

    Beställ till ett värde av 2500 kr och vi levererar fraktfritt

  • VI SKICKAR

    Inom 48 timmar efter att betalning mottagits