Köp Katalysator

Beställ ny billig Katalysator online från experter inom bildelar
Delar katalog
Betalningsmetod
Köp ny Katalysator online och betala med PayPal
Betala för Katalysator & andra reservdelar med VISA kort
Lägg Katalysator för din bil i kundkorgen & betala enkelt med MasterCard
Katalysator är sönder? Reparerar! Betala för stora reservdelar med Klarna
Banköverföring är den populära betalningsmetod vid inköp av Katalysator
Välj bil för Katalysator Avgassystemet Katalysator för din bil
Vänligen komplettera din sökning
1
2
3

Katalysator är tillgänglig för 110 bilmärken

Mer

Katalysator av godkända tillverkare:

Katalysator för din fordons

Bilens katalysator har en viktig funktion, den eliminerar de skadliga gifter som finns i fordonets avgaser. Detta sker genom en kemisk reaktion.

Katalysatorns struktur

Katalysatorns hölje är tillverkat av rostfritt stål. Inuti finns en monolit eller megalit, beroende på den tekniska utformningen. Omvandlaren är antingen en så kallad metallkärnsomvandlare eller en keramikkärnsomvandlare. Megaliten eller monoliten varvar längden med en rad fina kanaler. Katalysatorns stora yta gör att den uppnår maximal verkningsgrad. Dessutom är den katalytiska ytan markerad med ett mycket poröst skikt av rodium, palladium och platina, den så kallade tvättytan. Den porösa ädelmetallegeringen är katalysatorn för den kemiska reaktion inuti katalysatorn.

EOBD-kapabla katalysatorer – få kvalitet i vår webbshop

Moderna katalysatorer som används i bilar som Euro 3 och Euro 4 använder en europeisk omborddiagnos (OBD-kompatibla). EOBD-kompatibel betyder att övervakningen av alla utsläppsrelaterade komponenter och sensorer sker när bilen är i drift. När ett fel uppstår kommer det att registreras eller visas direkt via en varningslampa på instrumentbrädan i bilen. Vare sig om du behöver en EOBD-kompatibel katalysator för en diesel- eller gasmotor, så rekommenderar vi att du köper en oxidationskatalysator eller en 3-vägskatalysator. Du hittar alla slags fordonskatalysatorer i vår webbshop.

Vi säljer endast originella bilreservdelar som har köpts in direkt från biltillverkarna för att du ska kunna få pålitliga och långlivade bilreservdelar. Vi säljer bland annat bilreservdelar åt bilmärken som VW, Audi, Skoda, Toyota, BMW och många fler. Självfallet är alla priser låga utan att vi kompromissar på kvalitén eller leveranstiden. Välkommen in till vår webbshop!

RABATTERADE PRISER

Kraftigt reducerade priser på reservdelar för många märken

SÄKER FRAKT

Beställ till ett värde av 2500 kr och vi levererar fraktfritt

Utmärkt leverans!

Inom 48 timmar efter att betalning mottagits

Leveranssätt

Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning av bildelar inom ett par arbetsdagar.