Sekretesspolicy för Motordoctor.se

Personuppgifter
Du kan alltid besöka vår webbplats Buycarparts.co.uk utan att behöva ange dina personliga data. De enda sparade data är att ge dig tillgång utan att ange personuppgifter (Internet Service Provider eller namnet på de filer som behövs). Dessa data används endast för att förbättra vårt Internet-erbjudande och inte för att samla in personlig information.

Vi anser dina personuppgifter endast när du skickar det till oss frivilligt under beställningsprocessen eller vid registrering för att få vår information. De data som du skickar till oss används utan ditt medgivande endast för att uppfylla din beställning. Efter avtalet ingås och betalningen är dina data blockeras för vidare användning och efter utgången av skatte-och handelsavtal tas bort, om du inte insisterar på fortsatt användning. När du registrerar dig för att få information, e-post används med ditt samtycke för personliga reklamsyfte, så länge du inte säger upp ditt abonnemang.

Överföring av personuppgifter
Överföring av personuppgifter sker vid leverans ordning, så långt det är nödvändigt att leverera varorna. Vi överför personuppgifter för betalning endast bank.

Cookies
Vi använder cookies på olika Buycarparts.co.uk sidor för att göra besök vår hemsida mer attraktiv och lättare och gör det möjligt att använda vissa funktioner. Cookies är små textfiler som finns kvar på datorn. De flesta av cookies vi använder tas bort från hårddisken efter webbläsarsessionen. De kallas sessionscookies. Övriga cookies (långfristiga cookies) kvar på datorn under en längre tid och tillåta oss att identifiera dig när du besöker vår webbplats nästa gång. Våra partners är förbjudet att använda eller behandla personuppgifter. De flesta webbläsare accepterar cookies som standard. Du kan ändra dina säkerhetsinställningar och acceptera eller neka de temporära och sparade cookies. Om du avaktivera cookies, kom funktionerna på vår webbplats kommer inte att vara tillgängliga. Vissa webbsidor kan visas felaktigt. För att kunna använda vår kundvagn, måste tillfälliga cookies är aktiv!

Google Analytics
Vår webbsida använder Google Analytics - Google företaget webbanalystjänst. Denna tjänst använder så kallade "cookies", textfiler som sparas på din dator. De låter analysera användningen av webbplatsen. Den information som erhålls från cookies om din användning av denna webbplats, liksom din IP-adress, överförs till en Google-server i USA och bevaras där. Google använder denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen för att rapportera platschefer om aktivitet på webbplatsen och för att utvärdera och tillhandahålla tjänster i samband med användning av webbplatsen och Internet.

Om det behövs, kan Google överföra denna information till tredje part om det inte föreskrivs i lag eller om tredje part behandlar dessa data enligt instruktioner av Google. Google kommer inte att koppla samman er IP-adress med andra data. Du kan förhindra installation av cookies genom att ändra inställningarna i din webbläsare. I detta fall kommer du inte att kunna använda vissa funktioner på vår webbplats fullt ut om det behövs. När du använder vår webbplats godkänner du behandling av uppgifter som används av Google som beskrivits ovan och för nämnda purposes.Sites Wemax Group GmbH & Co.KG innehålla länkar till tredje parts webbplatser. Wemax Group GmbH & Co.KG ansvarar inte för innehållet på dessa webbplatser. Deras användning sker på egen risk.

Datasäkerhet
Dina personuppgifter kommer att krypteras med hjälp av SSL v3, SHA-1, RSA Encryption, 1024 bit RSA och skickas via nätet inte bara vid registrering och i personlig profil, utan i hela området i varukorgen. Vi skyddar vår webbplats och andra system genom tekniska och organisatoriska åtgärder mot förlust, förstörelse, åtkomst, ändring eller distribution av dina personuppgifter av obehöriga.

Avtalstexten
Vi bevarar avtalstexten och skickar dig information om ordern, liksom våra allmänna villkor, via e-post. Du kan titta igenom dessa villkor när som helst här. Din beställning kan du se på ditt konto.

Information, ändra eller ta bort data
Enligt den federala dataskyddslagen helst har du rätt till information och rätten att ändra eller ta bort sparade data. Om det finns några rättsliga, avtalsenliga, handel eller skatt termer eller skäl att inte ta bort dina personuppgifter, kommer de att blockeras.

Kontakta oss:
Wemax Group GmbH & Co.KG
Französische Straße 12
10117 Berlin
Tyskland
Regissör: Max Wegner

E-post: info@motordoctor.se
Handelsregistret: HRA 46262 B, tingsrätten Berlin-Charlottenburg
IdNr:. DE281524971

Återkallande av samtycke
Du gav följande tillstånd. Vi vill informera er om att du kan ta ditt medgivande när som helst.