Köp Bromstrumma

Beställ ny billig Bromstrumma online från experter inom bildelar
Delar katalog
Betalningsmetod
Köp ny Bromstrumma online och betala med PayPal
Betala för Bromstrumma & andra reservdelar med VISA kort
Lägg Bromstrumma för din bil i kundkorgen & betala enkelt med MasterCard
Bromstrumma är sönder? Reparerar! Betala för stora reservdelar med Klarna
Banköverföring är den populära betalningsmetod vid inköp av Bromstrumma
Välj bil för Bromstrumma Bromsarna Bromstrumma för din bil
Vänligen komplettera din sökning
1
2
3

Bromstrumma är tillgänglig för 110 bilmärken

Mer

Bromstrumma av godkända tillverkare:

Bromstrumma för din fordons

Bromstrumman är en slags teknik för inbromsning. Inuti bromstrumman finns så kallade bromsbackar som trycker på bromstrumman när du trycker ned bromspedalen och då bildas friktion som inbromsar bilen samtidigt som hög värme bildas och då är det viktigt att bromstrumman är av hög kvalité som tål dessa extrema och plötsliga temperaturförändringar. Ju mer temperaturen stiger inuti bromstrumman ju sämre blir bromseffekten.

Köp prisvärda bromstrummor utan att kompromissa på kvaliteten!

Bromstrummor utformades för att klara av hög belastning i form av extremtemperaturer som bildades som resultat av friktionen som uppstod när du tryckte ner bromspedalen. Trummornas diametrar tillät plötsliga inbromsningar utan att de skulle gå sönder eller slitas ut för snabbt. Optimal ytjämnhet inuti trumman och bra värmeöverföring är det viktigast att kolla efter när du ska införskaffa nya bromstrummor eftersom detta påverkar friktionen och därmed bromskraften.

Bromstrummor utsätts konstant för vägsmuts, stänk, salt och andra aggressiva ämnen som påverkar materialet. Du förebygger för tidig korrosion genom att införskaffa dig bromstrummor som har extra korrosionståliga beläggningar utvändigt. Vissa bilmodeller integrerar sina bromstrummor inuti hjullagren. Dessa ger fördelen att de drar ner reparationskostnaderna och arbetet som krävs på verkstaden för att snabbt laga delarna.

Vare sig du ska köpa vanliga bromstrummor eller hjullager med integrerade bromstrummor så är du välkommen in till vår webbshop. Vi har bilreservdelar som vi köper direkt från biltillverkarna av alla möjliga bilmärken och modeller. Därför kan vi erbjuda lägre priser utan att kompromissa på kvaliteten då vi vet att det är viktigt att ha pålitliga bilreservdelar som håller längre. När du beställer hos oss så får du varorna redan inom några arbetsdagar efter det att din beställning bekräftats. Välkommen in till vår webbshop!

RABATTERADE PRISER

Kraftigt reducerade priser på reservdelar för många märken

SÄKER FRAKT

Beställ till ett värde av 2500 kr och vi levererar fraktfritt

Utmärkt leverans!

Inom 48 timmar efter att betalning mottagits

Leveranssätt

Utmärkt leverans! Du kommer att få din beställning av bildelar inom ett par arbetsdagar.